Elyn Porter predstavljat će Labin na HGF-u

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Elyn Porter pobjednik je subotnjeg Festivala labinskih bendova održanog u KUC-u Lamparna. Nagrada je nastup na polufinalnoj večeri predstojećeg Hrvatskog glazbenog festivala u Zagrebu uz pokriće svih troškova, snimanje singl pjesme u labinskom studiju OSA Media te promocija na lokalnim televizijskim i radijskim postajama.

Na svibanjskoj gitarijadi u Puli Elyn Porter će nastupiti kao gost, a drugoplasirani Breech Deenover pokušat će još jednom izboriti nastup na HGF-u.

Uz njih na festivalu su nastupili Another Decade, Teramoth i We Stand United. Svaki se bend predstavio s trideset minuta svirke, a ocjenjivački žiri činili su labinski glazbenici Predrag Ljuna i Alen Zarifović, tajnica HGU IŽ Nataša Petrić - Tasha, glazbeni producent Tonči Horvat-Hus i Karlo Mirković, glazbeni urednik na Radiju Pula.

Na ukupnu ocjenu bendova utjecali su i glasovi publike, a glasački listići ulazili su u bubanj za nagradu igru. Dvije ulaznice za lipanjski Inmusic Festival u Zagrebu osvojila je Tanja Blažina. (R. S.)


Podijeli: Facebook Twiter