Elio Stepančić za bolju Općinu Sveta Nedelja


SDP u Općini Sveta Nedelja samostalno izlazi na lokalne izbore, odluka je to njihove osnovne organizacije. Na listi će biti trinaest kandidata, od kojih samo četiri žene. I to je uspjeh, poručili su na danas održanoj konferenciji za medije, lokalni čelnici stranke Elio Stepančić, Mladen Vlačić i Alen Blažina.

Potporu u kandidaturi za načelnika Općine dobio je Stepančić, a za njegovog zamjenika kandidiran je Mladen Vlačić, ujedno i nositelj općinske liste za Vijeće.

Pod motom "Za bolju Općinu Sveta Nedjelja" Stepančić obećava žiteljima ravnomjerniji gospodarski rast i brži razvoj kako društvenog tako i standarda građana.

"Općinsko vijeće mora imati veću mogućnost odlučivanja i praćenja donijetih odluka. Građane pozivam da izađu na izbore i daju glas `Boljoj opciji`, a to smo mi", rekao je Stepančić.

Cilj SDP je uzeti vodeću ulogu u Općinskom vijeću, ali većinu mandata ne smije imati samo SDP, jer tada bi, smatraju, nastupilo jednoumlje, a to nije demokracija. "Poslije izbora ostajemo otvoreni za suradnju", rekao je Mladen Vlačić, nositelj liste i kandidat za zamjenika načelnika, uvjeren da će novi saziv Općinskog vijeća biti sastavljen od različitih politika, a da će budući vijećnici braniti interese svih građana. (K. Š. P.)


Podijeli: Facebook Twiter