Elio se vratio s kišom

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Jedini istarski sudionik trece sezone reality showa »Farma« Nove TV, u izolaciji je proveo tri mjeseca, konacno se vratio kuci. Njegovi Buzecani, ali i brojni fanovi iz susjednih gradova priredili su mu velicanstven docek. Pod šatorima ispred hotela Fontana, Elija Piska docekalo je više od šesto razdraganih posjetitelja kojima ni kiša nije pokvarila dobro raspoloženje.

U zabavnom programu u organizaciji Grada Buzeta, Eliju su glazbenu dobrodošlicu poželjeli KoRa band i sviraci harmonike trieštine. Svog poznatog sumještana docekao je i gradonacelnik Valter Flego. Poklonio mu je pilu u znak sjecanja na uspješne farmerske dvoboje.



- Elio je pokazao da je pravi Istrijan, pravi Buzecan. Nije ulazio u sukobe niti u klanove, nije se konfrontirao vec radio svoje posao i mislim da je lijepo prezentirao Buzet i Istru širom Hrvatske, porucio je Flego.

Na pitanje kako se osjeca nakon tri mjeseca života na farmi daleko od obitelji i vanjskog svijeta, Elio je odgovorio - Kao ptica na slobodi.

- Oduševljen sam docekom. Prezadovoljan sam jer vidim da su svi iskreni i topli. Sretan sam i ponosan što sam se rodio u ovom malom gradu i živim s takvim ljudima. Citavo vrijeme mog boravka na Farmi vodio sam racuna da ih ne iznevjerim, porucio je Elio. Svojim fanovima prenio je pozdrave svih farmera, a posebno, kako je rekao, svog velikog prijatelja Josipa Ivancica.

Elio se i sam uhvatio mikrofona, a za prvu pjesmu odabrao je "L" armonica triestina". Pridružili su mu se i svi sviraci harmonike trieštine koji su zbog njega došli u Buzet. Nije ih bilo sto, ali su zato zvucali baš kao da ih ima upravo toliko.


Podijeli: Facebook Twiter