Elio samo nakratko izašao iz "Farme"

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Kiki Rahimovski uspio je Eliju Pisku preoteti epitet prve pile Farme. U prvom dvoboju finalne veceri, otpilio ga je i tako izbacio sa seoskog imanja i finala trece sezone reality showa Farma Nove TV.

Prvi brk Istre u petak navecer je samo nakratko izišao iz Farme, danas se prošetao Zagrebom, a uspjeli smo razgovarati s njim sat vremena prije ponovnog ulaska.

- Ostvario sam sva svoja ocekivanja. Presretan sam jer sam se borio do kraja, ali sam zadovoljan i što sam izbjegao traume u finalu, izjavio je u kracem telefonskom razgovoru Elio. Rekao nam je da je zadovoljan reakcijama Zagrepcana. Svi su pozitivno reagirali i cestitali mu na svemu što je pokazao.

Iako je ispao iz konkurencije, zadnji tjedan svoje farmerske avanture, provest ce na Farmi.

- Izuzetno je teško biti u izolaciji. Dao sam sve od sebe da ostanem normalan. Tijekom zadnjeg farmerskog tjedna posvetit cu se sebi, biti veseo i nasmijan kao i inace u životu, rekao je Elio. Nestrpljiv je, kaže, da vidi svoje fanove i svima je jako zahvalan na velikoj podršci.

- Jedva ceka trenutak klada cu se sresti s mojim dragim Buzecanima i Istrijanima, izjavi je Elio. Bude li mogao doci iz Zagreba, s obzirom na obveze prema Novoj TV, Buzecani bi docek svom farmeru organizirali iduceg vikenda.

Gradonacelnik Eliovog rodnog grada Valter Flego kaže da je navijao za njega te je malo žalostan što Elio nije ušao u finale, ali je sretan jer je do kraja ostao radišan i pošten te nije ulazio u sukob.

- Pripremamo mu docek u Buzetu, rekao je Flego.

Elia ce pamtiti po marljivosti. Svi fanovi i prijatelji iz citave Hrvatske, a posebno njegovi Buzecani, ponosni su što je Elio tromjesecnu avanturu izdržao do kraja i pri tome pokazao radišnost i poštenje Istrijana.


Podijeli: Facebook Twiter