Elio i Farmeri pred malobrojnom publikom

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

"Buona sera, Istria bella", prva je pjesma koju je Elio Pisak u pratnji svog prateceg sastava Farmeri zapjevao pred iznenadujuce malo posjetitelja u Mašimovoj škuji.

Iako je koncert u velikom šatoru poceo sa zakašnjenjem i privukao tek malobrojne, rekli bismo, doista najvjernije fanove, najpoznatiji istarski farmer profesionalno je odradio svoj dvosatni nastup u rodnom gradu.

Skroman odaziv publike iznenadio je i najvece skeptike jer Eliju su prije pet mjeseci, po završetku trece sezone reality showa "Farma" Nove TV, njegovi sumještani, ali i brojni fanovi iz susjednih gradova, priredili doista velicanstveni docek.

Na pitanje je li uspio glazbeno kapitalizirati pozitivan farmerski imidž, Elio kaže da poput svojih kolega uglavnom živi od zadovoljstva da može raditi to što radi i da je to medu ljudima prihvaceno.

To je najveca kompenzacija, a sami materijalni efekti vrlo su skromni, što ne znaci da, u vremenima kada gradovi i opcine i turisticke zajednice budu mogle materijalno podržati organizaciju koncerata, to nece napraviti, kako u Istri tako i šire, izjavio je Elio.

Elija nije obeshrabrilo ovo buzetsko iskustvo, protumacio ga je obiljem sindikalnih zabava u susjedstvu koje se vec tradicionalno održavaju prosinackih dana.


Podijeli: Facebook Twiter