Elena Zdjelar postala IBFF-ova Miss Universe 2013.

Elena se pripremala u svom porečkom klubu (J. PREKALJ)
Elena se pripremala u svom porečkom klubu (J. PREKALJ)

Porečanka Elena Zdjelar opet se vratila s prestižnom titulom - nakon što je proljetos osvojila zlato na IBFF-ovom World Championshipu, sada se vratila sa svjetskog natjecanja "Bodybuilding & Body Fitness Mister&Miss Universe", održanom u talijanskom gradu Tarantu s titulom Miss Universe 2013. Predsjednik IBFF-a Hrvatska Lari Perusco, inače Labinjan, je na svjetsko natjecanje odveo četveročlani tim: Elenu Zdjelar, Barbaru Matušin, Vanju Sajko i Luciju Grmuša.

Zagrepčanka Barbara Matušine okitila se titulom Miss Fitness, a njena sugrađanka Vanja Sajko titulom Miss Figure. Ona je i proglašena apsolutnom pobjednicom natjecanja.

Konkurencija je bila kvalitetna, doznajemo od Elene, ali brojčano slabija nego na World Championshipu u Kopru. Na natjecanje je otišla zadovoljna postignutom formom što su očito i suci prepoznali nagradivši je zlatom.

- S pripremama za IBFF Universe sam počela dva tjedna nakon što sam u lipnju ove godine osvojila titulu IBFF-ovog World Championship u kategoriji Miss Fitness Model. Pripremala sam se, dakle, samo oko tri mjeseca budući da sam već bila u formi od prijašnjeg natjecanja. U klubu imam i individualne i grupne treninge, treniram svaki dan osim nedjelje, a pri kraju samo pojačam intenzitet treninga, veli Elena.

Kao i do sada, sve je odradila u vlastitom Prime klubu Poreč, koji vodi zajedno sa suprugom Draganom koji joj je pomogao u svakom pogledu. (V. MEDVEDEC)

VIŠE ČITAJTE U TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter