Elemental, Urban & 4 i Radojka na RMF-u

Elemental
Elemental

Petu godinu za redom Rovinj Music Festival otvara vrata renomiranim imenima urbane glazbene scene te u dijelu revijalnog programa nudi mogućnost uživanja u tri večeri dobre glazbe. Uz poznate izvođače, Upravni odbor RMF-a odabrao je i polufinaliste za natjecateljski dio manifestacije koja će se od 28. do 31. prosinca održavati na Trgu maršala Tita u šatoru.

Prva večer bit će u znaku Urbana & 4, nakon čijeg će se nastupa predstaviti odabrani natjecatelji RMF-a - Hysteria iz Osijeka, Bad Mushrooms (Sesvete) te The Bills (Rovinj).

Elemental otvara drugu večer festivala, na kojoj će se predstaviti i polufinalisti We Stand United (Labin), Post Colital Silence (Zagreb) i pulski Pokret otpora. Tijekom obje večeri afirmirani bendovi s koncertima startaju u 20.30 sati, dok je nastup polufinalista zakazan za 23 sata.

Kazalište Gandusio, nakon fantastičnih koncerta Massima i Josipe Lisac, ove godine ugostit će još jednu istinsku zvijezdu domaće scene - Radojku Šverko & Band, čiji je koncert najavljen za 20.30 sati. Nakon njenog nastupa zabava se seli u šator, gdje će od 23 sata nastupati bend Night Express.

Valja istaknuti i da je za dnevnu ulaznicu, neovisno o kojoj je večeri pod šatorom riječ, potrebno u pretprodaji izdvojiti 50, odnosno na dan koncerta 60 kuna. Ulaznica za koncert Radojke Šverko koštat će 100, odnosno deset kuna više na samu večer nastupa.

Organizatori su također osigurali besplatan ulaz za sve one koji će od 23 sata pratiti nastupe polufinalista ovogodišnjeg Rovinj Music Festivala, a jednako će biti i u novogodišnjoj noći kada će u šatoru uz bendove No limits i Feedback biti organiziran ispraćaj Stare i doček Nove godine. (N. ORLOVIĆ RADIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter