Elemental slavi 15. rođendan

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Za zagrebačku grupu Elemental 2013. je posebno važna, slavljenička godina - bend naime ove godine obilježava petnaest godina postojanja i rada. Davne 1998. okupili su se kao "klasični" rap trojac i u toj postavi snimili prva dva albuma, dok su sljedeća četiri nosača zvuka snimili u punokrvnoj, bendovskoj postavi.

Upravo će se ta postava tijekom studenog i prosinca otisnuti na turneju pod nazivom "15 godina Elementala - U redu je" u sklopu koje će posjetiti istaknutije gradove diljem cijele regije.

Turneja će osim petnaest godina rada, obilježiti i promociju Elementalova novog albuma "U redu je" koji je svjetlo dana ugledao u svibnju ove godine. S tog materijala publici su predstavili već tri singla od kojih zadnji, "Prokleta ljubav" drma top-ljestvicama cijele regije.

Remi, Shot i ostatak ekipe turneju su počeli u klubu Kocka u Splitu. Nakon toga slijede Zagreb (16. 11.), Beograd (22. 11.), Skoplje (29. 11.), Niš (30. 11.), Tuzla (6. 12.), Novi Sad (7. 12.) Rijeka (13. 12.) i Pančevo (14. 12.).

Kao špica turneje nameće se zagrebački koncert u Tvornici kulture na kojem će Elemental ugostiti mnoge prijatelje iz glazbenog svijeta. (I. KOCIJAN/Novi list)


Podijeli: Facebook Twiter