Elemental privukao brojne poklonike na Punta Christo

Sinoćnji koncert Elementala pohodilo je 300-tinjak poklonika
Sinoćnji koncert Elementala pohodilo je 300-tinjak poklonika

Iako tvrđava Punta Christo nije baš u središtu Pule i unatoč tome što je koncert počeo pola sata iza ponoći, sinoćnji koncert Elementala pohodilo je 300-tinjak poklonika, a bar se još toliko ljudi okupilo izvan zidina štinjanske tvrđave.

Dobar posjet ne čudi s obzirom na bogat, a i žanrovski širok opus popularne zagrebačke grupe koja već skoro 15 godina privlači poklonike i uže hip hop scene, ali i šire pop publike.

Britki tekstovi, ali i vedri instrumentalni aranžmani, otvoreni od početaka za utjecaje soula, funka, rocka, jazza i reggaea te energična Remi koja drži scenu, aduti su ove grupe koja je sinoć Puljanima i gostima predstavila većinu pjesama sa svježe (prije tri mjeseca) objavljenog novog, šestog studijskog albuma "U redu je".

Posebno lijepu pjesmu s tog novog albuma "Bolji si" izveli su nakon uvoda koji je ipak bio rezerviran za tri starije pjesme - startni hit "Priroda i društvo", "Osmijehom" te jednu od najvećih svojih uspješnica,"Romantiku".

Udarnim novim skladbama ("Neustrašivi", "Prokleta ljubav") priveli su koncert kraju, zajedno sa starijim uzdanicama "Tako lijepa" i "Malena". Dojam je da je u publici bilo više žena, od kojih su mnoge znale i pjevale tekstove, pa tako, primjerice, i za izvedbe pjesme "Ljuljaj brod". (Z. ANGELESKI)


Podijeli: Facebook Twiter