Elektronska glazba na pulskom Kaštelu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Humanitarni Roberta's Birthday Party u subotu navecer održat ce se u dvorištu Povijesnog muzeja Istre, najavili su organizatori iz udruge E-Artists i neki od protagonista. Roberta je jedina DJ-ica koja radi evente humanitarnog karaktera te udomljuje životinje, kazao je predsjednik E-Artistsa Josip Brakus, a party se, kao što i samo ime sugerira, održava i u povodu njenog rodendana.

Buduci da ce party biti humanitaran, dio novca od ulaznica ici ce udrugama Naš san njihov osmjeh iz Pule i Happy End iz Pazina. Pulska udruga pomaže 20 obitelji zahvaljujuci donacijama, ali je ovo prvi put da im netko donira novcana sredstva, rekao je Igor Loparic. Pazinska udruga pomaže životinjama i trenutno imaju na skrbi veliki azil.

Party pocinje u 21 sat, a organizatori su lokaciju odabrali i radi atraktivnosti te se zahvaljuju ravnatelju Povijesnog muzeja Istre Gracijanu Kešcu i Istarskoj županiji koja ih je financijski podržala.

Program ce trajati 10 sati, a vecina DJ-a nastupit ce u parovima. Do 7 ujutro publiku ce osim Roberte zabavljati i DJ-evi Rene Maker iz Zagreba, Underground Sky iz Rijeke, DJ Vlady iz Rovinja. Tu su i brojne pulske snage i to Deep Marshall, DJ Marino, Rio, AsecretSource, Korohe Bray, Obeah, Tomi Rollo, Sword & Ant, Just DJs, Boris, Elviss i Deni te VJ Trotil iz Zagreba i VJ-ica Ana iz Pule.

Pretprodaja ulaznica je u Cyber Caffeu, a može se nabaviti i limitirani broj VIP ulaznica.


Podijeli: Facebook Twiter