Elektronska glazba na plaži

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Uz vec niz godina organizirani Spring break za studente iz Austrije, Slovenije i Njemacke, turisticki kamp Kanegra, nedaleko od Buja i Umaga, od prošle je godine domacin još jednog dogadaja koji privlaci mlade ljude. Prvi Kanegra Beach Festival okupio je 2010. na ovdašnjoj plaži oko dvije tisuce ljubitelja elektronske glazbe, koji su uživali uz ekshibicije vrsnih DJ-a.

U svom drugom izdanju proširen je na dva dana - petak 24. i subotu 25. lipnja - tijekom kojih ce nastupiti dvadesetak virtuoza ovog glazbenog žanra, predvodenih kraljem tehna Umekom iz Slovenije, uvrštenim na prestižnu Mag ljestvicu najboljih svjetskih DJ-a. Umek ce zagrijati prvu vecer, a line-up ce upotpuniti sjajni hrvatski producent i DJ Petar Dundov, Puljani Unique i Deep Marshall, Vladimir Acic iz Srbije i Alexander Madness iz Slovenije.

Subota je rezervirana za srpski duo Marko Nastic (koji je u svojoj zemlji prava institucija po pitanju elektronske glazbe) b2b Dejan Milicevic, Lemon b2b Mark Ash iz Hrvatske te Unique feat KayKay, Dataminions i Bebetto b2b Seraphim Codex. Uslijedit ce after partyji, a za one najizdržljivije organizirani su i boat partyji koji ce ih s plaže odvesti na more.

Cijena ulaznica u pretprodaji iznosi 220 kuna za dva dana i 110 za jedan (uz dodatnih 70 za boat party), dok ce na dane održavanja KBF-a biti skuplja za 70 kuna, a moguce ih je nabaviti na svim ovlaštenim mjestima Eventima. U Hrvatskoj su to turisticka agencija Prima u Umagu, Link Music Shop u Rovinju, Planet Music Shop u Puli, Dallas Music Shop u Rijeci i Splitu te Aquarius CD Shop u Zagrebu.

Dostupne su i VIP ulaznice od 300, odnosno 500 kuna te povoljni paket-aranžmani s ulaznicama, nocenjem u bungalovima i doruckom, koje je organizator, muzicka agencija TNG Productions iz Kanfanara, osmislila u suradnji s umaškim Istraturistom. (K. FLEGAR)


Podijeli: Facebook Twiter