Elektronički doček Nove Godine, prezentacija parkoura i free runninga

Buzet uključen u akciju Gradovi i općine - prijatelji djece (Arhiva/G. Č. Š.)
Buzet uključen u akciju Gradovi i općine - prijatelji djece (Arhiva/G. Č. Š.)

U sklopu 11. Seasplash platforme u subotu će u 11 sati na platou Svetih srca prezentaciju svojih vještina parkour i free running održati mlada ekipa plesača i sportaša iz Pule pod nazivom Team Limitless. Naziv programa je Urban Penetration – New skils on the block, čime Udruga Seasplash ulazi u objekte i prostore koji se nalaze u Puli, a u kojima nema i do sada nije bilo sličnih kulturno-zabavnih ili sportskih manifestacija. Ulaz je slobodan.

Zadnji događaj Seasplash platforme tradicionalno je veliki elektronički doček Nove Godine na tri pozornice koji će se održati u prostorima tunela Zerostrasse te u parku Petra Krešimira IV u Puli. Seasplash, Slurp! i Psygendering pozornice s više od 20-ak DJ-eva i producenata svih generacija pružit će posjetiteljima mješavinu reggae, dub, d'n'b, jungle, techno, techouse i psytrance ritmova za početak nove 2018. godine.

Na Seasplash flooru u Parku Petra Krešimira IV nastupit će Roots In Session, Jin-San, David DMT, Brada Selecta, Sheco, 207 i Munchies Sound System. Na Slurp! festival flooru u Zerostrasseu nastupit će Lemon b2b Krekman (Balance.fm), Borut Cvajner b2b Disrupted Project (Vakum Records), Adoo b2b Poco Loco (Techno Je Na Selu Events), Paperclip Project b2b Unique (Konekt Croatia) i Bebetto b2b XXL (Slurp!) dok će publiku zagrijati Li La. Na Psygendering flooru u Zerostrasseu nastupit će Val Vashar, Alen, Foreigners Everywhere i Too Faar – live.

Novogodišnji party počinje u 22 sata i traje do 6 ujutro a ulaz je slobodan. (M. Ra.)


Podijeli: Facebook Twiter