Elektro Karneval ispod pulskog Kaštela

Miss Sunshine
Miss Sunshine

Party tech house, techno i trance glazbe pod nazivom Elektro Karneval održat će se sutra na dva floora u tunelima Zerostrasse ispod pulskog Kaštela. Počet će u 23 sata i trajat će do 7 sati ujutro, ulaznica je 40 kuna do odnosno 50 poslije ponoći, a za maskirane posjetitelje ulaz je 25 kuna cijelu noć.

Vodeća hrvatska techno dama Sunčica Barišić aka Miss Sunshine glavna je izvođačica Slurp! Floor; od početaka 1997. do danas nastupila je u gotovo svim klubovima u Hrvatskoj; česti je gost raznih partija diljem svijeta, a mnogi kritičari svrstavaju je u Top 5 dama koje se profesionalno bave DJ-ingom u ovom dijelu Europe.

Uz nju, na ovom će flooru nastupiti još pet istaknutih pulskih DJ-eva: Lemon Inc, šef Balance kolektiva s iskustvom od preko 20 godina, DJ Make, Borut Cvajner, pripadnik pulske elektronske scene s čestim nastupima u Berlinu te XXL i Bebetto, rezidenti Slurp! festivala s dugim stažem, još od partija u Fort Bourgignonu te na Valkana Beach festivalima.

Glavni izvođač drugog, Marsroom floora je Riodario, pulski trance DJ i producent te pokretač Life Celebration Festivala koji će se ovog ljeta održati na Svetici u Šišanu. Tu su još i Marko Grbac aka Green Screen, pulski glazbenik, DJ i producent koji će na Elektro Karnevalu predstaviti svoj svježi live-act, kao i Teddy Lee, Sale te Alen, šef Marsrooma i Future Nature festivala. (Z. ANGELESKI)


Podijeli: Facebook Twiter