Elegancija s dozom provokacije

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Vodnjanska modna kreatorica Antonela Gregorovic sinoc je otvorila svoj modni studio "Showroom Antonela" u Puli. Odjevno uskladena s ljubicastim interijerom, Antonela je posjetitelje docekala novom kolekcijom svecanih haljina kojima je zajednicka poveznica unikatnost, sjajni materijal koji nalikuje raskošnoj svili i pregršt bogato izradenih volana i drugih kreativnih dekorativnih dizajnerskih rješenja. Pored desetak haljina koje su namijenjene za svecane prilike ili pak ekskluzivnije vecernje izlaske, posjetitelji su imali prilike pogledati vjencanice koje je Antonela predstavila na nekoliko izdanja istarskog festivala vjencanja i popratnih sadržaja Sposa News, gdje je u natjecateljskom dijelu redovno osvajala nagrade plasiravši se svojim kreacijama medu prva tri mjesta.

Antonela je do sada svoj rad predstavila i samostalnom izložbom kolekcije za proljece-ljeto u pulskom Klubu mladih, a svoju unikatnu odjecu predstavila je i na reviji u Vodnjanu 2002. godine.

- Pocela sam šivati još kao mala uz mamu i baku, te su kasnije, naravno, pocele revije. Inspiraciju dobivam u videnim detaljima po kojima nastaju haljine, ali ponekad se dogodi da gotova haljina u krajnjem rezultatu ispadne sasvim drugacija od pocetne skice. Nadam se da cu novu zimsku kolekciju predstaviti na prvoj samostalnoj reviji, rekla je Antonela.

Antonelin showroom je prilicno male kvadrature, tako da je dvadesetak uzvanika, novinara i snimatelja na otvorenju stvorilo poprilicnu gužvu, a svi su sa znatiželjom promatrali nove modne diktate nastale u kreativnom laboratoriju ove vodnjanske kreatorice. A sudeci prema predstavljenom, Antonela nudi modne kreacije za smjele mlade žene, koje se ne libe eksperimentirati s originalnim i istovremeno vrlo elegantnim modnim rješenjima s dozom provokacije, a sve to u ljubicastim tonovima, cije linije akcentira bijelim i crnim detaljima.


Podijeli: Facebook Twiter