EL: Sudac Bebek na udaru turskih medija i navijača

Ivan Bebek (Arhiva)
Ivan Bebek (Arhiva)

Turski mediji su suđenje hrvatskog suca Ivana Bebeka na sinoćnjoj utakmici Europske lige između Brage i Fenerbahčea, u kojoj je portugalski klub slavio 4:1, ocijenili skandaloznim, a turski su navijači na društvenim mrežama Hrvata nazvali najgorim sucem na svijetu jer smatraju da je turski prvoligaš teško oštećen.

Ivan Bebek je na utakmici pokazao tri crvena kartona igračima Fenerbahčea i deset žutih kartona, a nakon zadnjeg crvenog kartona pokazanog Volkanu Senu taj ga je igrač gurnuo prije nego je otišao u svlačionicu.

"Skandal!" "kontroverzna odluka hrvatskog suca" piše turski portal Spor.Haberle.com, a pridružuju mu se i sportski list "Fanatik" te dnevni list "Milliyet".

Turski dnevnik "Hurriyet" piše da je hrvatski sudac teško oštetio Fenerbahče i UEFA nije trebala uzeti takvog suca kakav je Bebek za suđenje na ovoj razini natjecanja.

Proslavljeni bivši turski reprezentativac Hakan Šukur se na društvenim mrežama priključio nizu nezadovoljnih navijača Fenerbahčea kazavši za Bebeka da je njegovo suđenje "skandalozno". (H)


Podijeli: Facebook Twiter