El Stil Kup ovaj vikend u Savičenti

Prošlogodišnji El Stil (N. LAZAREVIĆ)
Prošlogodišnji El Stil (N. LAZAREVIĆ)

U subotu i nedjelju će se u Savičenti igrati El Stil Kup, međunarodni veteranski turnir u malom nogometu. Na turniru kojeg zajedničkim snagama organiziraju Malonogometni klub El Stil i Općina Svetvinčenat nastupit će osam momčadi iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Slovenije i Hrvatske u čijim će redovima zaigrati i nekadašnja poznata imena sa zelenih travnjaka, bivši nogometni reprezentativci.

Tako će iz Beograda u Savičentu doći Stanislav Karasi i Mitar Mrkela, iz Ljubljane stižu Grega Židan, Đoni Novak i Uroš Slak, boje Sarajeva branit će Sanjin Hasanbegović i Bakir Tito, dok će za Banja Luku nastupiti Đorđe Jacimović, Đorđe Inđić, Mario Mataja i Igor Lipovac.

Domaće snage predvodit će Dalibor Božac, Dalibor Pauletić i Zoran Moravac, što bi sve zajedno trebalo donijeti jednu pravu malonogometnu poslasticu za sve one koji navrate do Savičente. Poprište održavanja turnira bit će igralište u Žlinji, travnata površina ispod kaštela Morosini-Grimani, a susreti će oba dana započinjati u 16 sati i trajat će do 21 sat. U subotu su na rasporedu dva kola po skupinama, a u nedjelju će se susretima trećeg kola okončati prva faza turnira, nakon čega slijede polufinala, susret za treće mjesto i finale. (I. C.)


Podijeli: Facebook Twiter