El Clasico: Messi - Ronaldo 2:2

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U El Clasicu, velikom derbiju španjolske Primere, Barcelona i Real Madrid su na Nou Campu odigrali 2:2.

Dva zgoditka za Barcu dao je Leo Messi (31, 61), a oba pogotka za Real Cristiano Ronaldo (23, 66). Luka Modrić je utakmicu odgledao s klupe. Barcelona je prvi put ove sezone izgubila bodove, ali i dalje vodi s 19 bodova, dok je Real na 11.

Susret pred 100.000 gledatelja počeo je u naelektriziranom ozračju s puno političkih poruka s tribina Nou Campa za neovisnosti Katalonije, no gledatelje je u 23. minuti utišao Ronaldo sjajnim udarcem u bliži kut Barceloninih vrata. Tri minute kasnije Benzema je pogodio vratnicu, a domaćini su poravnali u 31. minuti kada je nepažnju Realove obrane iskoristio Messi.

Maleni Argentinac imao je i najljepši potez utakmice postigavši fantastičan pogodak iz slobodnog udarca u 61. minuti. No, njegov veliki suparnik na drugoj strani Ronaldo nije dopustio preveliko slavlje jer je u 66. minuti na proigravanje Oezila poravnao na konačnih 2:2. Ishod je to 166. prvenstvenog El Clasica kojim puno više zadovoljnija može biti Barcelona, iako je četiri minute prije kraja Montoya pogodio gredu. (Hina)

 


Podijeli: Facebook Twiter