Eksplozija plina u fast foodu "Stoja", ozlijedena Drita Ramadani

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U eksploziji plina oko 11.15 sati teško je ozlijedena Drita Ramadani. Nesreca se dogodila u fast foodu "Stoja" na Stoji, a neslužbeno doznajemo da su eksploziju izazvale dotrajale instalacije, a ne, kako nam je prvotno bilo dojavljeno, plinska boca. Do eksplozije je došlo dok je Ramadani kuhala za štednjakom, a njezin suprug, vlasnik objekta, i nekolicina gostiju sjedili na terasi. Vlasnik susjednog objekta Adem Fetai rekao nam je da se eksplozija nije cula, vec da je Drita odjednom u šoku istrcala van.

- Drita je vrišteci i zapomažuci istrcala na terasu. Svi smo joj priskocili u pomoc. S ruku joj je visjela opecena koža, a odjeca joj je bila zalijepljena za tijelo. Moja supruga joj je priskocila u pomoc, a jedan gost lokala odmah je pozvao Hitnu pomoc i vatrogasce, rekao nam je Fetai.

Policija je na mjesto dogadaja uputila ocevidnu ekipu koja je vrpcom zatvorila terasu objekta, a pridružio joj se i inspektor zaštite od požara. Supruga ozlijedene, vlasnika lokala Ramadana Ramadanija nismo zatekli na mjestu dogadaja jer se kolima Hitne pomoci odvezao s ozlijedenom suprugom u bolnicu. Neslužbeno doznajemo da je rijec o KBC-u Rijeka.


Podijeli: Facebook Twiter