Eksplodirao plinski štednjak

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Jak prasak i lom stakla uznemirio je u ponedjeljak nešto prije 18 sati stanare zgrade u Puli u Spincicevoj ulici na broju dva. Prve informacije govorile su o eksploziji plinske boce u zgradi, no kasnije smo saznali da je eksplodirao plinski štednjak, pri cemu na srecu nitko nije ozlijeden.

Ispred zgrade zatekli smo policijske djelatnike koji su vec obavljali ocevid, a jedan dio ulaza u zgradu bio je posut sitnim komadicima prozorskih stakala koja su u stanu popucala od eksplozije. Kako smo doznali od clanova obitelji Walter, u cijem se stanu eksplozija dogodila, plinski štednjak je eksplodirao dok je jedna clanica obitelji spremala veceru.

"Kuhala sam i samo je prasnulo, ali ne plamen nego zrak", rekla nam je još uvijek uznemirena djevojka koja nije željela reci svoje ime. Djevojka nam je rekla da je uništen štednjak na plin, a manja šteta ucinjena je i u ostatku kuhinje. Popucala su i dva prozorska stakla stana. Više informacija ocekujemo na sutrašnjoj konferenciji za novinare u PU Istarskoj.


Podijeli: Facebook Twiter