Ekskluzivna Faith No More slušaonica u pulskoj Mimozi

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Ovog petka Faith No More objavit će remasteriziranu verziju kultnog albuma "We Care A Lot", a dan ranije, u četvrtak, 18. kolovoza, u dvadesetak gradova diljem svijeta održat će ekskluzivna premijerna slušaonica. U elitnom društvu gradova gdje će se održati The Listening Sessions Faith No Morea jest i Pula - točnije, remasterizirani album "We Care A Lot" moći će se ovog četvrtka od 21 sat preslušati u pulskom caffe baru Mimoza, a valja napomenuti i da je Pula jedini grad u Hrvatskoj u kojem se održava ova slušaonica.

Članovi Faith No Morea su osobno izabrali klubove u kojima će se održati slušaonica, a event u Puli se održava zahvaljujući suradnji pulskog organizatora i promotora Marijana Quarante i basiste i osnivača Faith No Morea Billa Goulda. Tako će se u četvrtak u Mimozi od 21 sat moći preslušati cijeli remasterizirani album "We Care A Lot", a u nastavku večeri najavljena je slušaonica i ostalog opusa Faith No Morea.

- Obično kad Faith No More objavi album, tada organiziramo turneju… ne samo da bi promovirali album, već i zato što volimo organizirati zbivanja, družiti se s našim fanovima diljem svijeta, od kojih mnoge znam i osobno, te smatram i da su naši koncerti ne samo prilika za čuti živu svirku, nego i način da se ljudi okupe i dobro zabave. Bilo bi zaista sjajno da se okupimo cijeli bend i vratimo se u doba albuma "We Care A Lot", ali svjesni smo da je sada nemoguće okupiti za turneju ljude koji su tada svirali. I zato smo odlučili da napravimo zabavu za naše fanove, i to ne samo jednu - na isti dan, 18. kolovoza, dan prije službene objave, naši prijatelji i fanovi će moći prvi čuti remasterizirani album u cijelosti. Ovo zbivanje smo nazvali "Listening Sessions", ulaz je besplatan, a slušaonice se održavaju u klubovima i barovima koje smatramo da su dio Faith No More obitelji. Osobno sam izabrao mjesta gdje će se održati "Listening Sessions". Znam da ovo nije isto kao koncert, ali nadam se da će vas ova manifestacija navesti na druženje uz našu glazbu, i da ćete se dobro provesti, poručuje Bill Gould, basist Faith No Morea. (T. TIDIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter