Eko-sajam i sardele na gradele

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Proteklog vikenda, u organizaciji Tržnice i udruge Istarski eko proizvod, na pulskoj su tržnici održani tradicionalni Eko- sajam te slavlje povodom 20. rodendana agencije Avenue, koja organizira gradska dogadanja.

Na Eko-sajmu bilo je proizvoda od lavande OPG-a Stipancic i Bel, hladno prešanog ulja sjemenki crnog kima, konoplje, grožda i cameline sative koje proizvodi DR Omega te pcelinjih proizvoda A&Ž-a.

Moglo se pronaci povrca i presadnica OPG-a Kuftic i Turnšek te proizvoda od kozjeg mlijeka Kumparicke i Martinovica, dok je OPG Radola prezentirao proizvode od maslinovog drveta, a Due cokolada ekološku cokoladu.

Za svoj 20. rodendan Avenue je Puljanima i gostima ponudio kulinarsko-zabavni program "Sardele na gradele". Omiljena se plava riba, uz fetu kruha i vino, nudila po popularnoj cijeni od deset kuna, a posjetitelji su se zabavljali uz glazbeni program dua Magic i voditelja Budimira Žižovica.

Uz sardele, promovirao se i prvi Festival sira u Istri, koji se ce u Svetvincentu održati od 29. lipnja do 1. srpnja. (G. ROJNIC; snimio D. MEMEDOVIC)


Podijeli: Facebook Twiter