Ekipi "Istrijane" zlato u Slavonskom Brodu


Boćari "Istrijane" vratili su se s upravo odigranog turnira državnog nivoa u boćanju za osobe s invaliditetom održanog ovog vikenda u Slavonskom Brodu, u sklopu održavanja 18. međunarodnog sportskog susreta sportaša s invaliditetom pod nazivom "Bljesak 2017". U žestokoj konkurenciji devet ekipa iz cijele Hrvatske članovi Boćarskog kluba za osobe s invaliditetom Istarske županije osvojili su prvo mjesto pobijedivši u finalu ekipu Boćarskog kluba osoba s invaliditetom "Nada" iz Požege nadmoćnim rezultatom 10:3.

Turnir je bio namijenjen boćarskoj kategoriji BC5, u kojoj se igra isključivo u ekipama bez obzira na stupanj i vrstu tjelesnog oštećenja. Pobjedničku ekipu "Istrijena" činili su Adriano Stihović iz Lindara, Sabina Brezac iz Valbandona, Emir Jahović iz Ližnjana i Marina Relić iz Kanfanara, uz pratnju trenera i tajnika Kluba Davora Komara iz Pule i predsjednice Kluba Tine Matejčić, također iz Pule.

Podsjećamo kako je ista ekipa prošle godine na istom turniru osvojila srebro, što pokazuje kako je "Istrijana" i ove godine dobro pripremljena. (B. P.)


Podijeli: Facebook Twiter