Edo Maajka fašizmu poručio: "No pasaran"

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

- Evo mene solo pred vama k'o nekad davno, prokomentirao je sinoć Edo Maajka na početku koncerta u Uljaniku. Atmosfera je bila odlična uz raspoloženog Edu i jednako ili više raspoloženu publiku koja je ispunila salu zbog čega je Uljanik cijelo vrijeme prokuhavao i ključao, a Edi je svesrdno pomagao DJ Soul.

- Osjećam se k'o da sam u punom klubu, procijenio je situaciju i nastavio nesmanjenom žestinom uz publiku koja mu je uzvraćala mahanjem, pjevanjem i neskrivenim oduševljenjem a neki su na koncert došli i iz Švicarske i Italije.

Edo Maajka poznat je po nerijetko ciničnim tekstovima u kojima komentira današnje društvo. Jednako oštar i direktan u pjesmama kao i između njih, Edo je pokazao da mu ne nedostaje energije kao da i u Puli ne nedostaje njegovih fanova. Bez dlake na jeziku nabrojio je svima kojima je trebao sve po spisku, ponajprije političarima, a nije mogao ne spomenuti niti Ivicu Todorića.

- Čuvajte mjesta kao što je ovo jer na takvim mjestima se okupljaju izdajnici, kazao je Edo poručivši da ako nekom to smeta onda taj treba biti u Agrokoru ili HDZ-u.

Sjetio se i svog prvog nastupa u Uljaniku s bendom koji ništa nije znao. Ipak, svega toga se danas prisjeća s osmjehom na licu.

Fašizmu koji se "osjeća u zraku" je poručio "No pasaran", no s politikom ili bez, publika se odlično zabavljala počevši od "Slušaj mater" pa preko "Prikaza", "Pržiii", "Bombe" i završne "No sikiriki".

Večer su otvorile mlade lokalne snage, prvo Abella Dangerz odnosno Toni Flego uz pomoć Rinome – Marina Morosina i Angiolina – Anga Maružina koji su izveli i novi singl "Lemon haze", a nastavila je LadyBitch odnosno Nina Škarić koja rap tekstove piše od 15. godine. I Abella Dangerz i LadyBitch uspješno su zagrijali publiku za ono što je uslijedilo. (M. RADIĆ, snimio Zlatko GOTOVAC)


Podijeli: Facebook Twiter