Edi Cernjul novi celnik Riviere Adrije

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nakon cetiri godine provedene na celu porecke Riviere Veljko Ostojic napušta vodenje najveceg hotelijersko-turistickog poduzeca u zemlji po prihodima i kapacitetima da bi preuzeo vodenje Ministarstva turizma.

Umjesto njega Rivieru Adriju ce od 1. sijecnja 2012. voditi dosadašnji clan Uprave Edi Cernjul. Do rujna je bio predsjednik Uprave Rapca, tvrtke koja je, kao i Zlatni otok s Krka, pripojena Rivieri Porec, koja je pritom preimenovana u Rivieru Adriju.



Osim njega u Upravi ostaju Marko Cižmek i Tihomir Nikolaš. U povodu najnovijeg imenovanja Cernjul je izjavio da mu je iznimna cast preuzeti kormilo najvece hrvatske turisticke tvrtke.

- Ona ujedinjuje kompanije koje posluju unutar grupacije Valamar u najvecu turisticku tvrtku i znacajno povecava naše mogucnosti za nova ulaganja i unapredenje usluge te jacanje tržišne pozicije, kako na domacem tržištu, tako i u medunarodnim okvirima, izjavio je Cernjul.

U prošlosti je obnašao i brojne funkcije u lokalnoj samoupravi, bio je višegodišnji predsjednik Turistickog saveza Labina, clan je vijeca TZ-a Labina i TZ-a Raše, kao i TZ-a Istarske županije, Skupštine HTZ-a i Županijskog vijeca HGK-a, dugogodišnji predsjednik ŽRK Rudara iz Labina te zamjenik nacelnika Opcine Raša u dva mandata.


Podijeli: Facebook Twiter