Ecio Krizmanić preuzeo kanarince

Ecio Krizmanić
Ecio Krizmanić

Uprava NK Rovinj na čelu s predsjednikom Sašom Muškardinom na upražnjeno mjesto trenera prve momčadi imenovala je Ecija Krizmanića. Novi kormilar kanarinaca u posljednje vrijeme s velikim je uspjehom vodio omladinski pogon Rovinja.

Kanfanarac Ecio Krizmanić bio je omladinski reprezentativac bivše države te dugogodišnji izbornik selekcija mlađih uzrasta Istarske županije. Iza njega je bogato igračko iskustvo u Kanfanaru, Rovinju, pulskoj Istri te u Belgiji. Dobro poznaje nogometne prilike u Rovinju, na istarskom području, ali i šire. Svoj trenerski rad započeo je upravo s Igorom Pamićem, kad je kao njegov pomoćnik uveo pulsku Istru u Prvu ligu.

Do početka nove trećeligaške sezone preostalo je malo vremena, pa Krizmanića i njegovog pomoćnika Davida Modrušana čeka težak posao da u punom jeku turističke sezone spreme momčad za novo prvenstvo. Mnoge ljubitelje nogometa u gradu svete Eufemije veseli činjenica da je Istra 1961 spremna pomoći rovinjskom klubu da stane na čvrste noge.

Krizmanić će danas u 18 sati na Valbruni izvršiti prozivku igrača i krenuti u pripreme. Nakon formiranja i konsolidiranja seniorske ekipe, predstoji ovih dana i slaganje kadrovske križaljke za omladinski pogon. (I. RADETIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter