Eciju Blaškovicu kljucevi fieste

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Puljaninu Eciju Blaškovicu iz Rohreggerove 4 današnji dan sigurno je bio jedan od najuzbudljivijih u životu! Na svecanosti u pulskoj podružnici tvrtke Grand Auto uruceni su mu kljucevi atraktivne ford fieste - glavne nagrade iz nagradne igre Glasa Istre u trajanju od 27. travnja do 28. svibnja.

- Još uvijek ne mogu vjerovati da sam sada i službeno vlasnik ovog prekrasnog automobila i da je moju omotnicu na vašem izvlacenju izvukao jedan župan, gotovo u nevjerici rekao je nasmijani Ecio, kojeg su na svecanost preuzimanja glavne nagrade dopratili clanovi obitelji - supruga Bruna te sin Alen, nevjesta Gordana i jednoipolgodišnji unuk Dominik. Nedostajala je samo unucica Lucija, koja je ipak izabrala druženje sa svojim prijateljima u vrticu.

- Novoizabrani humski župan David Brnobic zaista je te subote, 9. lipnja, odlicno odradio svoj posao, dodala je raspoložena supruga Bruna.

- Procitala sam da je izvlacenje dobitne omotnice bila njegova prva "dužnost, koju je obavio, na našu srecu, odlicno te u Hum, najmanji grad na svijetu, šaljemo veliko hvala! Hvala i Glasu Istre i Grand Autu! Ovo je dar kakav se može samo poželjeti nakon pedesetak i više godina citanja našeg omiljenog dnevnika. Fiesta je baš po našoj mjeri, a do sada smo koristili automobil sina Alena, kazala je Bruna.

- Naša telefonska linija bila je danima zasuta brojnim cestitkama rodbine i prijatelja. Veselimo se što je upravo ovo razlog slavlja koje ce skoro uslijediti s nama dragim ljudima - sutra odmah u Valturi, potom u Labinu i Ripendi, a valja pocastiti i prijatelje u Puli, zakljucio je Ecio.

- Naljepnice nagradne igre s automobila necemo skidati dok same ne padnu i dok novom fiestom ne obidemo Istru, našalio se sin Alen.

Automobil je stigao na pravu adresu, a to je zakljucio i Krunoslav Ivaškovic, voditelj pulskog salona Grand Auta, koji je dobitniku zaželio sretnu vožnju.

Jadransko osiguranje - podružnica Pula i ovoga je puta osiguralo policu autoodgovornosti koju je sretnom citatelju urucila Sarita Xillovich. (M. P. M.; snimio Danilo MEMEDOVIC)


Podijeli: Facebook Twiter