Eastwood se razvodi nakon 16 godina braka

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Slavni glumac i redatelj Clint Eastwood odlučio se razvesti od supruge Dine Ruiz nakon 16 godina braka. Razlog je navodno jer Dina premalo vremena provodi kod kuće i otkriva detalje njihove intime u javnosti.

Otkako je postala menadžerica benda Overtone, Clintova supruga često putuje u Južnoafričku Republiku. To je njemu dosadilo, jer je on osoba koja voli provoditi vrijeme kod kuće, u obiteljskoj atmosferi.

Nakon brojnih svađa, Eastwood je predao dokumente za razvod i iselio se iz zajedničke vile u Hollywoodu. Navodno mu smeta i to što u reality showu "Mrs. Eastwood & Company", publika može saznati detalje o njihovom privatnom životu.

Par se upoznao 1993. godine, a u braku su 16 godina. Eastwood je miljenik milijuna žena diljem svijeta i godinama ga je pratio loš glas opasnog ženskara. Iako se uvijek trudio i uspijevao svoj privatni život zadržati za sebe, ipak je s godinama mnogo toga ispod njegovih plahti uspjelo izići van, pa se tako, primjerice, odavno zna da, iako se ženio samo dva puta, iz brojnih manje ili više čvrstih veza ima čak sedmero djece (i dvoje unučadi), rođenih od pet majki u rasponu od 32 godine.

Brakorazvodna parnica sigurno će biti zanimljiva za medije, budući da se Eastwoodov imetak procjenjuje na približno 375 milijuna dolara. (T. KVORKA)


Podijeli: Facebook Twiter