Ewan McGregor zaštitno lice californije 1400

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Ewan McGregor novo je zaštitno lice modela moto guzzi california 1400. Time je postao prva holivudska zvijezda tog kalibra koja je sudjelovala u reklamnoj kampanji jednog proizvođača motocikala.

Odnos između tvrtke Moto Guzzi i ovog škotskog glumca rezultat je McGregorove strasti za motociklima, a posebice za ovom markom. Zvijezda koja je u svojoj karijeri glumila u više od 50 filmova, među kojima su blockbusteri poput "Trainspottinga", "Zvjezdanih ratova", "Moulin Rougea" i "Krupnih riba", svoju ljubav prema ovim motociklima već je pokazala u dokumentarnom putopisu pod naslovom "Long Way Down", u kojem je na putu između Johna O'Groatsa i Capetowna prvi put posjetio tvornicu u Mandellu del Lariju.

Nakon nekoliko mjeseci stigao je u Mandello del Lario u povodu Guzzi World Days skupa 2007. godine te se u London vratio svojom bijelom californijom vintage. Sada, zahvaljujući novom modelu california 1400, dolazi i do profesionalne suradnje.

Ne bi li kapanja sa sloganom "Moj motocikl, moj ponos" bila još ekskluzivnija, fotografiranje je održano u zapadnoj Australiji. Tijekom prvog dana, McGregor, california 1400 touring i cijela ekipa stigli su u ribarsko selo Lancelin, 110 km od glavnog grada, na bijele pješčane dine. Sljedećeg dana fotografiranje je bilo na dokovima u Fremantelu, uz duge linije crne californije 1400 custom.

- Ponosan sam što sam sudjelovao u reklamnoj kampanji. Mislim da smo napravili nešto jedinstveno. Nova california 1400 svidjela mi se čim sam je prvi put ugledao. Nakon toga me iznenadila kad sam je vozio. Kao da je s drugog planeta… Zaista iznenađujuće! To vam govorim kao netko tko poznaje Moto Guzzi - posjedujem ih deset, među kojima su V7 ambassador iz 1971., V7 sport iz 1972., V7 eldorado iz 1974., V11 iz 2000., V11 tenni iz 2001., california vintage s prikolicom iz 2009. godine… a uskoro i california 1400 custom, rekao je McGregor po okončanju snimanja. (GI)


Podijeli: Facebook Twiter