Eagles of Death Metal svirat će u Parizu s U2

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Američki rock sastav Eagles of Death Metal, koji je nastupao u pariškoj koncertnoj dvorani Bataclan 13. studenoga kada su izvršeni islamistički teroristički napadi, pridružit će se u nedjelju ili ponedjeljak proslavljenom irskom bandu U2 na pariškom koncertu, prije nego što u veljači nastave prekinutu europsku turneju, objavio je časopis Billboard.

Kalifornijski glazbenici "pridružit će se U2 u zadnjoj pjesmi tijekom nastupa u pariškoj areni Accor Hotels na bulevaru Bercy u 12. arondismanu (...), a Eagles of Death Metal će u veljači 2016. nastaviti prekinutu europsku turneju", objavio je časopis.

U2 je, kao i brojni drugi umjetnici, morao zbog terorističkih napada u kojima je ubijeno 130 ljudi odgoditi svoje pariške nastupe u studenom. U dvorani Bataclan je prilikom koncerta kalifornijskog sastava ubijeno najviše ljudi, njih 90, među kojima i menadžer Nick Alexander.

- Želim da budemo prva grupa koja će svirati u Bataclanu kada se ponovo otvori, izjavio je nakon napada pjevač Jesse Hughes. Josh Homme, jedan od osnivača banda koji nije bio na tragičnom koncertu u Bataclanu, ovaj put bit će na sceni s ostatkom rock sastava. (Hina)

 


Podijeli: Facebook Twiter