E-mobilnost UŽIVO u Rovinju!

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Parkiralište hotela Eden (Luje Adamovića 33), 13. studenog 2014. bit će mjesto održavanja programa E-MOBILNOST UŽIVO, u sklopu najvećeg energetskog skupa u Hrvatskoj.

Program će biti otvoren za građanstvo od 16:30 do 19:00 sati, a svim zanteresiranim bit će omogućeno razgledavanje električnih i hibridnih vozila (automobila, kamiona, skutera, bicikala i romobila). Također, posjetitelje očekuju i demonstracije te probne vožnje.

Svoje proizvode predstavit će brojni proizvođači, a za izdvojiti su Mercedes-Benz, Krk Moto, Electa Sol, Tesla, E – Mocija, Smart Move Solution…

O čemu se, zapravo, radi?
U sklopu ovogodišnjeg, 11. međunarodnog znanstveno-stručnog savjetovanja 'Energetska i procesna postrojenja' i 6. međunarodnog foruma o obnovljivim izvorima energije održati će se posebna tematska cjelina e-mobilnost, područje koje povezuje 'klasičnu' energetiku i obnovljive izvore, ali i promet, prometnu tehniku i strategije te zaštitu okoliša, gospodarstvo i sociologiju.
Govoriti će se o budućnosti hibridnih i električnih vozila, o mogućnostima za uštede na osnovi primjene tih novih tehnologija, o stanju na tržištu i najnovijim modelima električnih i hibridnih vozila, a zatim će uslijediti demonstracija vozila (romobila, bicikala, skutera i automobila). Također, očekuje se i predstavljanje proizvođača opreme i vozila, a upravo se u tome dijelu svim hrvatskim distributerima električnih i hibridnih vozila i opreme za takva vozila te svima koji su na bilo koji način povezani s e-mobilnošću, pruža iznimna prilika za predstavljanje svojeg programa, proizvoda, opreme, rješenja i usluga.
Više o tome možete saznati na http://www.em.com.hr/eipp/e_mobilnost


11. međunarodno znanstveno-stručno savjetovanje 'Energetska i procesna postrojenja' i 6. međunarodni forum o obnovljivim izvorima energije

Rovinj će 12. - 14. studenog ove godine biti mjesto okupljanja hrvatskih i inozemnih stručnjaka iz područja energetike, obnovljivih izvora, zaštite okoliša i svih srodnih područja. Na Savjetovanju i Forumu okupit će se brojni predstavnici nadležnih državnih tijela i ustanova kao što su Ministarstvo gospodarstva, Hrvatski operator tržišta energije, Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, a bit će prisutni i čelnici i brojni stručnjaci iz najvećih domaćih energetskih tvrtki poput HEP-a ili Plinacra, kao i brojni stručnjaci i znanstvenici domaćih i inozemnih visokih učilišta i instituta, ali i brojni predstavnici vodećih domaćih i svjetskih proizvođača opreme.

Više o Savjetovanju i Forumu: http://www.em.com.hr/eipp/naslovna
Prijava sudjelovanja: http://www.em.com.hr/eipp/prijava_sudionika
Galerija Fotografija: http://www.em.com.hr/eipp/galerije

Organizator Savjetovanja i Foruma je tvrtka Energetika marketing d.o.o., dok su glavni pokrovitelji Ministarstvo gospodarstva i HEP d.d. Domaćin Savjetovanja i Foruma je Adris grupa d.d.

Vidimo se na najvećem energetskom skupu u Hrvatskoj! (Promo)
 


Podijeli: Facebook Twiter