Dvojica s irokezicom opljackala trojicu Slovenaca

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Istarska policija pokušava uci u trag dvojici mladica u dobi od 20-ak godina s irokez frizurama koji su u nedjelju oko 2 sata u Ljubljanskoj ulici u Umagu opljackali trojicu Slovenaca u dobi od 23, 21, i 21 godine.

Slovenci su napadnuti dok su ispijali pice u blizini jednog ugostiteljskog objekta. U jednom trenutku prišla su im dvojica mladica, koja su nakon krace prepirke pocela i udarati 23-godišnjaka. Napadnuti se dao u bijeg, a napadaci su krenuli za njim.

Medutim, razbojnici su se ubrzo vratili te od 22-godišnjaka i 21-godišnjaka zatražili da im daju novac. Buduci da nisu imali novca, napadaci su nasrnuli na njih i 21-godišnjaku oduzeli mobitel te pobjegli.

Prema opisu napadnutih, policija traga za mladicima u dobi od 18 do 21 godine. Jedan je visok izmedu 185 i 190 centimetara, mršave je grade, a bio je odjeven u bijelu majicu kratkih rukava. Drugi razbojnik je prema opisu nešto niži, visine 170-175 centimetara, vitke grade, a bio je odjeven u crno-sivu kariranu košulju kratkih rukava. (M. Vu.)


Podijeli: Facebook Twiter