Dvojica ozlijedena u lancanom sudaru

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U cetverostrukom sudaru na vijaduktu Mecari na Istarskom ipsilonu u petak oko 9 sati dvije su osobe lakše ozlijedene i prebacene u rijecki KBC na lijecenje.

Nesreca se dogodila kada je 39-godišnjak iz Kastva upravljajuci citroen berlingom rijeckih oznaka u smjeru Pule neposredno kod vijadukta Mecari naletio na citroen cerlingo takoder rijeckih oznaka kojim je upravljao 61-godišnjak iz Crikvenice, a potonji je uslijed sudara odbijen u toyotu yaris sisackih oznaka kojim je upravljala 37-godišnjakinja iz Rijeke. Toyota se pak zabila u ford mondeo zagrebackih oznaka koji se nalazio ispred nje.

Naime, toyota i mondeo bili su zaustavljeni u koloni na privremenom semaforu kod vijadukta Mecari koji je postavljen radi obavljanja radova te se ondje vozi naizmjenicno jednom kolnickom trakom. Crikvencanin u berlingu je usporavao zbog kolone kada je na njega odostrag naletio berlingo 39-godišnjaka iz Kastva.

U sudaru su ozlijedeni vozaci obaju berlinga, a vozacica yarisa i vozac mondea prošli bez ozljeda. Promet se odvijao otežano zbog ocevida, ali Ipsilon policija nije zatvarala.

Podsjetimo da se prije nešto više od mjesec dana na istom mjestu dogodila slicna prometna nesrece, no tada je stradao vozac motocikla iz Rovinja. On je na tom istom semaforu cekao zeleno svijetlo kada je na njega naletio vozac automobila fiat tempra te udario u stražnji dio motocikla odbacivši ga unaprijed na semafor. Vozac tempre je kasno uocio motociklista i nije uspio zakociti.


Podijeli: Facebook Twiter