Dvoje ozlijeđenih u prometu

Pranje rublja na ruke, uz more (D. MEMEDOVIĆ)
Pranje rublja na ruke, uz more (D. MEMEDOVIĆ)

U razmaku od sat vremena na području Labina i Novigrada u petak su poslijepodne ozlijeđeni su motociklist i biciklistkinja, ali ne u prometnim nesrećama već zato što im je pozlilo, te su se srušili.

Na labinskom području nešto prije 18 sati 60-godišnji državljanin Austrije vozio se s tri godine mlađom putnicom na motociklu županijskom cestom što vodi od mjesta Ravni do Skitače. Putem mu je pozlilo pa je na predjelu Škvaranska zaustavio motocikl i sišao s njega. No tada se iznenada srušio, a motocikl je pao na njega. Pritom je Austrijanac zadobio teške ozljede te je prevezen u riječki KBC gdje je, zadržan na liječenju. Njegova putnica, 57-godišnjakinja nije ozlijeđena.

Sat vremena kasnije u Novigradu je 71-godišnjakinja koja boravi u Novigradu gurala pokraj sebe bicikl. Na križanju Istarske i Goranske ulice kada se s biciklom kraj sebe pokušala popeti na nogostup naglo joj je pozlilo te se srušila. Jedna ju je prolaznica uočila te je pozvala hitnu pomoć koja ju je prevezla u pulsku Opću bolnicu. Zasad nije poznato je li 71-godišnjakinja teže ili lakše ozlijeđena. (M. Ko.)


Podijeli: Facebook Twiter