Dvoje ozlijeđenih u krvavom sukobu na Verudi

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Danas oko 16 sati Županijski centar 112 zaprimio je dojavu o tučnjavu u Krležinoj ulici na Verudi u Puli.

Kako saznajemo na mjestu događaja, došlo do sukoba između dvije muške osobe. Policija je ogradila prostor u neposrednoj blizini trgovine Ultre, a očevid su obavljali krim-policajci u civilu.

Ispod jednog stabla ostale su stvari jednog od sudionika sukoba, torbica, sunčane naočale, ključevi, jedna natikača i boca piva. Na mjestu sukoba špekuliralo se da je do sukoba došlo među osobama koje se okupljaju u neposrednoj blizini gdje konzumiraju alkohol.

Stanari koje smo zatekli u blizini bili su zatečeni vidjevši da je policija ogradila dio kvarta, a poprište sukoba osiguravala su dva policajca u uniformi.

Nitko nije imao nikakvih saznanja što se zapravo dogodilo, kao ni prodavačice iz trgovine Ultra, koje tvrde da ne znaju ništa, iako se sukob odigrao praktički pred njihovim vratima.

Kako doznajemo od Suzane Sokač iz PU istarske, u sukobu su sudjelovala dvojica 55-godišnjaka. Obojica su su u sukobu zadobili ozljede, a navodno je riječ o reznim ranama, te su prevezeni u pulsku bolnicu. Jedan je zbog zadobivenih rana završio u operacijskoj dvorani, ali kao ni drugi sudionik nije u životnoj opasnosti. (M. VUKŠIĆ, snimio Neven LAZAREVIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter