Dvjesto tisuca funti za savršen izgled

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Glumica Demi Moore (46) svojevremeno je pojavljivanjem u filmu «Charlijevi andeli» u bikiniju, u stilu Bondove djevojke, izazvala ovacije kod svojih fanova. No, ovoga je ljeta nanovo "zagrijala" atmosferu na plaži pojavivši se u bikiniju koji joj izvrsno stoji. Od famozne scene prošlo je šest godina, no i sada Demi izgleda izvrsno što dokazuju i fotografije snimljene na plaži na Bahamima. Društvo na odmoru pravio joj je mladahni suprug glumac Ashton Kutcher, koji je od nje mladi 15 godina.

Demi izgleda mladoliko zahvaljujuci disciplini u njezi tijela, ali i stoga što, kako to vole naglašavati zavidnici, se podvrgnula plasticnim zahvatima na kojima je utrošila veliki novac. Prema britanskim medijima rijec je o 200,000 funti. No, oni koji su pobornici korekcija smatraju da je to sasvim u redu. Bolje je biti "retuširan" nego zapušten. To što se Demi posebno posvetila održavanju tijela i lica zasigurno potjece iz cinjenice da ima mladog muža, te je stoga primorana uvijek izgledati mladoliko.

"Lagala bih kad bih rekla da nema trenutaka kad me uhvati panika pred ogledalom i uvidim da imam novu boru na licu", izjavila je prošle godine u jednom intervjuu. "No, sada nisam toliko opsjednuta izgledom, fokusirana sam i na neke druge stvari u životu. Imam sretan brak, troje prekrasne djece i prijatelje koje volim. Kad se pogledam u ogledalu vidim refleksiju koja nije loša zato što sam svjesna ljepote cijelog mog postojanja", dodala je

Glumica ce u narednom razdoblju raditi na dva nova filmska projekta - "The Jones" obiteljskoj drami u kojoj igra i David Duchovny te u "Bunraku" akcijskom filmu u kojem tumaci fatalnu ženu s burnom i tajnom prošlošcu.


Podijeli: Facebook Twiter