Dvije žene ozlijedene u trostrukom sudaru

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Dvije su osobe ozlijedene, jedna teže, a druga lakše, u prometnoj nesreci na cesti Rovinj - Polari u srijedu u 14.30 sati.

Nesreca se zbila kada je 69-godišnja talijanska državljanka upravljajuci toyotom corollom talijanskih oznaka iz smjera Rovinja prešla na lijevu stranu ceste u trenutku kada je iz suprotnog smjera naišla honda CR-V takoder talijanskih oznaka, za cijim je upravljacem sjedio 56-godišnji talijanski državljanin.

Toyota je prednjim bocnim dijelom udarila u zadnji lijevi dio Honde koja se od siline udarca odbila i zaustavila u žbunu s desne strane kolnika. Toyota je nastavila kretanje lijevom stranom kolnika i frontalno udarila u alfu romeo talijanskih oznaka kojom je upravljao 34-godišnji Talijan.

Uslijed silovitog sudara toyote i alfe oba automobila su završila van kolnika. U nesreci je teže ozlijedena vozacica toyote i 29-godišnja suvozacica iz alfe, takoder talijanska državljanka. Unesrecene žene prevezene su u pulsku bolnicu, a protiv 69-godišnje Talijanke slijedi pokretanje prekršajnog postupka zbog prometnih prekršaja.


Podijeli: Facebook Twiter