Dvije tučnjave na Antonji

Ilustracija (Arhiva/GI)
Ilustracija (Arhiva/GI)

Na Antonji u Rovinjskom Selu u noći sa subote na nedjelju dvije osobe su ozlijeđene u dvije tučnjave. Rovinjska policija prijavila je tri osobe zbog remećenja javnog reda i mira.

Prvi incident dogodio se u subotu oko 23.30 sati kada je 20-godišnjak iz okolice Kanfanara pod utjecajem alkohola od 1,53 promila ometao posjetitelje i u jednom trenutku zamahnuo bocom prema 19-godišnjaku iz Rovinja, koji ga je opalio šakom u glavu i ozlijedio ga.

Utvrđeno je da je i 19-godišnjak bio pod utjecajem alkohola, imao je 0,66 promila, a dojavu o ozlijeđenom 20-godišnjem mladiću policija je dobila s hitnog odjela pulske Opće bolnice u Negrijevoj ulici u Puli, gdje je mladić galamio te verbalno napao 32-godišnjakinju.

Protiv obojice će se podnijeti prekršajne prijave zbog remećenja javnog reda i mira, a protiv 20-godišnjaka dodatno i zbog izgreda na hitnoj.

Iste noći oko 1.20 sati na fešti u Rovinjskom Selu 21-godišnjakinja iz Rovinja fizički je napala 23-godišnjakinju iz Rovinjskog Sela udarivši je dvaput šakom u glavu.

Zbog zadobivenih ozljeda 23-godišnjakinji je pružena pomoć u pulskoj Općoj bolnici. Policija nije navela motive fizičkog obračuna, a protiv 21-godišnjakinje slijedi optužni prijedlog. (M. S.)


Podijeli: Facebook Twiter