Dvije Rijecanke ozlijedene na Ipsilonu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Dvije su Rijecanke, jedna teže, a druga lakše, ozlijedene u dvjema prometnim nesrecama koje su se dogodile u subotu na Istarskom ipsilonu.

Ujutro u 9.15 sati na izlasku s Ipsilona za Matulje, tocnije kod mjesta Dolenja Vas, ozlijedena je S. Š. (38) iz Rijeke, vozacica honde civic rijeckih oznaka. Ona je u desnom zavoju vozilom prešla u suprotnu traku te udarila u fiat uno pulskih oznaka koji je dolazio iz suprotnog smjera, a kojim je upravljao S. Š. (67) iz Buja.

Od udarca je fiat uno izletio izvan kolnika. Vozacici honde u sudaru je slomljena podlaktica, a vozac fiata nije ozlijeden. Rijecanka je prevezena u Opcu bolnicu Pula odakle je nakon pružene lijecnicke pomoci puštena kuci.

Prema dojavi OKC-a Policijske uprave istarske, u 18.20 sati na raskrižju Istarskog ipsilona i županijske ceste kod Žminja dogodila se još jedna prometna nesreca.

Policija je ocevidom utvrdila da je 25-godišnja I. K. iz Rijeke, za volanom kije picanto rijeckih tablica, skrecuci s Ipsilona na županijsku cestu, koja je oznacena kao cesta s prednošcu prolaska, oduzela prednost opel corsi pulskih oznaka kojom je upravljao M. R. (25) Žminja.

Vozila su se sudarila, a od siline udarca oba su izletjela izvan kolnika. Vozacica kije prevezena je u pulsku bolnicu gdje su joj lijecnici utvrdili lakše ozljede te je pustili kuci, a vozac corse nije ozlijeden.


Podijeli: Facebook Twiter