Dvije provalne krade u Buzetu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Dvije provalne krade u dva ugostiteljska objekta zabilježene su u noci sa srijede na cetvrtak na buzetskom podrucju. Iz konobe u Kozarima nestao je novac, a puno je domišljatiji bio provalnik (ili provalnicka ekipa) koji je provalio u fast food iza Narodnog doma u Buzetu, vlasnici ukrao rezervni kljuc peugeota cabrio te potom otišao u Sjevernu zonu i ukrao joj i auto parkiran ispred stambene zgrade.

Valter Opašic iz PU Istarske potvrdio je da je policija u cetvrtak oko 7 sati zaprimila dojavu o kradi u Kozarima. Oštecen je 53-godišnji vlasnik konobe i to za oko tisucu kuna. Potom je oko 9 sati zaprimljena dojava da je provaljeno i u fast food u ulici II. Istarske brigade u Buzetu. Otuden je kljuc vozila nakon cega se nepoznati pocinitelj udaljio vozilom marke peugeot pulskih registarskih oznaka. Vlasnica je 31-godišnjakinja iz Buzeta.

Policija intenzivno traga za pociniteljima obiju krada. U Buzetu se tijekom dana komentiralo da je u oba objekta provalio netko tko je jako dobro upoznat s navikama vlasnika. (G. CALIC ŠVERKO)


Podijeli: Facebook Twiter