Dvije osobe ozlijedene u trostrukom sudaru kod Buici

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Dvije osobe su ozlijedene u trostrukom sudaru dvaju automobila i kamiona kod Buici nedaleko od Poreca danas oko 12.30 sati. Nesreca se prema neslužbenim informacijama dogodila kada je vozac BMW-a Livio Roža iz Vabrige vozeci prema Porecu iz smjera Baderne prešao na suprotnu kolnicku stranu te prednjim lijevim dijelom udario u kamion zagrebackih oznaka koji je dolazio iz suprotnog smjera. Uslijed udarca BMW se zarotirao na cesti i udario u prednju stranu VW Tourana slovenskih oznaka koji se kretao iza kamiona u istom smjeru. Nakon sudara kamion se zaustavio s desne strane svoje trake, BMW je izletio izvan kolnika preko suprotne kolnicke trake i udario u zid gdje se zaustavio, a VW je takoder prešao preko kolnicke trake nalijevo, na travnatu površinu dvadesetak metara od mjesta nesrece.

Ozlijedeni su vozac BMW-a Livio Roža te vozacica VW Tourana koje je Hitna medicinska pomoc odmah prebacila u pulsku bolnicu. Doznajemo da su morali intervenirati i vatrogasci kako bi ozlijedenog Rožu izvukli iz slupanog BMW-a.

Dva osobna vozila su prakticki uništena, dok je kamionu oštecena lijeva bocna strana i razbijena zadnja lijeva felga s gumom. Na automobilima su od siline udarca otkinuti prednji kotaci s amortizerom, na BMW-u lijevi, a na VW-u desni. Policija na mjestu dogadaja obavlja ocevid, a promet tece otežano, naizmjenicno jednom kolnickom trakom. Kolone vozila su u oba smjera dugacke oko kilometar.

Vozac kamiona nam je rekao da je bijeli BMW jednostavno prešao na njegovu stranu i udario u lijevi bok kamiona, a zatim u VW slovenskih oznaka iza njega. Takoder nam je rekao da je u nesreci prošao bez ozljeda.


Podijeli: Facebook Twiter