Dvije oružane pljačke u Zagrebu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Zagrebačka policija izvijestila je danas o dvije oružane pljačke - banke u Sesvetama i trgovine u Maksimiru. Za sada nepoznati razbojnik je jučer oko 11,55 sati upao u poslovnicu banke u Zagrebačkoj ulici te zaprijetivši pištoljem 34-godišnjoj zaposlenici, zatražio novac. Ukrao je nekoliko desetaka tisuća kuna. Razbojnik je mršav, visok oko 170 centimetara, starosti do 40 godina. Bio je odjeven u tamnu odjeću, rečeno je na konferenciji za novinare u Policijskoj upravi (PU) zagrebačkoj.

Neslužbeno se doznaje kako je riječ o OTP banci koja je već dva puta bila opljačkana te da je u ovoj posljednjoj pljački oštećena za oko 20.000 kuna.

Zagrebačka policija je izvijestila i da je nepoznati počinitelj, zaprijetivši pištoljem 49-godišnjoj zaposlenici, sinoć oko 18,20 sati u Harambašićevoj ulici opljačkao trgovinu. Ukrao je nekoliko tisuća kuna.

Policija je također izvijestila o krađi iz obiteljske kuće u Donjem Laduču, u Ulici Vladimira Nazora. Nepoznati je počinitelj iz kuće ukrao novac i nakit, oštetivši 58-godišnjaka za nekoliko stotina tisuća kuna. Neslužbeno se doznaje kako je riječ o iznosu od gotovo 500.000 kuna, a krađa bila između 10. do 23. veljače. (Hina)

 


Podijeli: Facebook Twiter