Dvije djevojke u životnoj opasnosti

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U sudaru koji se u nedjelju oko 6 sati dogodio na cesti Rovinj - Rovinjsko Selo teške i po život opasne ozljede zadobile su S. Š. (25) iz Lovrana i N. N. (35) iz Mihotica kod Matulja.

Kako je izvijestio OKC PU istarske, nesrecu je izazvao D. R. (46) iz Rovinjskog Sela za upravljacem fiata bravo pulskih oznaka koji se kretao iz smjera Rovinja prema Rovinjskom Selu.

Naime, D. R. je zbog neprilagodene brzine u blagom desnom zavoju najprije djelomicno prešao u suprotnu traku i retrovizorom udario u retrovizor ford focusa talijanskih nacionalnih oznaka, a kojim je iz suprotnog smjera upravljao talijanski državljanin R. F. (47).

Bravo je potom potpuno prešao ulijevo i frontalno se sudario s fiat puntom rijeckih oznaka kojim je upravljala S. Š. (25), a koji se kretao iza forda.

Na mjesto nesrece upuceni su rovinjski vatrogasci, koji su suvozacicu iz punta, N. N. (35), zatekli pri svijesti ispruženu na travnatoj površini. Vozacica S. Š. (25), koja je pri dolasku vatrogasaca takoder bila pri svijesti, ostala je prikliještena u automobilu pa su je oslobodili uklonivši vrata. Ozlijedene je zbrinula ekipa rovinjske hitne pomoci.

Policija je alkotestirala vozaca fiat brava, kojem je izmjerena koncentracija od 0,19 promila alkohola u krvi. Zbog ocevida cesta Rovinj - Rovinjsko Selo bila je zatvorena za sav promet od 6.45 do 9.50 sati.


Podijeli: Facebook Twiter