Dvaput u 3 godine izboden nožem u istom restoranu

Vrsarski restoran Miramare gdje je kuhar dva puta u tri godine izboden nožem (M. SARDELIN)
Vrsarski restoran Miramare gdje je kuhar dva puta u tri godine izboden nožem (M. SARDELIN)

Kuhar u restoranu Miramare u Vrsaru 56-godišnji Anton Trpan iz Mrkoplja ozlijeđen je nožem u restoranu u sukobu sa 39-godišnjim Emanuelom Radovančevom, sinom vlasnika koji je priveden nakon događaja u četvrtak u 22.40 sati.

Ovo je već drugi put da je Trpan ozlijeđen nožem u istom restoranu u roku od tri godine. Ozlijeđeni kuhar je hitno prebačen u pulsku Opću bolnicu na liječenje, a prema prvim informacijama radi se o lakšim tjelesnim ozljedama.

Radovančev je prema policijskom izviješću uhićen i priveden na kriminalističko istraživanje, a potom i u pritvorsku jedinicu PU istarske.

Detalje sukoba policija nije htjela iznositi budući da je istraga još u tijeku i sve se okolnosti sukoba još uvijek razjašnjavaju.

Policija je izvijestila tek da su neriješeni međusobni odnosi izvor sukoba te da je očevidu prisustvovao pulski Općinski državni odvjetnik Edi Putigna, a više će o incidentu u restoranu Miramare biti poznato na redovnoj tiskovnoj konferenciji u ponedjeljak.

Nazvali smo vlasnicu restorana Miramare Ljiljanu Radovančev i pitali o događajima te večeri u restoranu.

"Nisam bila dolje u restoranu, ne znam ništa, ja sam tu u pansionu. A što, napio se i sam sebe uboo nožem. Ovo vam nije za novine i nemate tu što pisati. Najbolje da me nazovete za sat vremena i reći ću vam, kazala je Radovančev.

Prema dogovoru nazvali smo vlasnicu Radovančev ponovno za sat vremena, no ovoga puta nam je na sva četiri poziva sklapala slušalicu.

Obišli smo mjesto događaja, restoran Miramare na vrsarskoj rivi i zatekli konobaricu koja nam je dala do znanja da smo nepoželjni.

Podsjetimo da je kuhar Anton Trpan početkom svibnja 2009. godine oko 19 sati primljen u pulsku Opću bolnicu s teškim ozljedama od noža i letve s čavlom.

Na njega je nožem i drvenom letvom s čavlom nasrnuo kolega iz restorana B. K. iz Rijeke i teško ga ozlijedio. Sukob je izbio u restoranu, a nakon fizičkog obračuna gdje je potegnut nož i letva koja služi za zabijanje računa ostalo je puno tragova krvi.

Vlasnica restorana Ljiljana Radovančev nam je i tada u svibnju odbijala dati bilo kakve informacije i opravdavala se da se radi o nebitnom događaju. (M. SARDELIN)


Podijeli: Facebook Twiter