Dva vozača odvedena na triježnjenje

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Policija je noćas isključila iz prometa dvojicu vozača, u Puli i u Poreču, zbog upravljanja automobilom pod utjecajem alkohola.

Jutros oko 3.30 sati policijska ophodnja je prilikom nadzora prometa u Ulici Nikole Tesle u Poreču pokušala zaustaviti automobil Audi, njemačkih oznaka. Vozač se oglušio na svjetlosne i zvučne signale policijskih službenika i nastavio vožnju sve do Ulice Obala Maršala Tita gdje je zaustavljen.

Utvrđeno je da radi o 26-godišnjaku s područja Poreča koji je vozio pod utjecajem alkohola od 1,87 g/kg. Vozač je smješten u posebne prostorije policije do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

Jutros oko 1.10 sati prometna policija u Puli je u nadzoru prometa u Ulici Starih Statuta zaustavila automobil Škoda pulskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 39-godišnjak iz Pule.

Utvrđeno je da vozač upravlja automobilom pod utjecajem alkohola od 1,81 g/kg, te je isključen iz prometa i smješten u posebne prostorije policije do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

Protiv obojice se nadležnom prekršajnom sudu podnosi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama. (GI)

 


Podijeli: Facebook Twiter