Dva umaška i dva riječka benda u Uljaniku

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Ovog petka će u klubu Uljanik, od 22 sata u koncertnom programu nastupiti dva umaška i dva riječka benda - umaški metalcore sastav Meant To Be i alter rock bend Arya te riječki prog/death metal bend Neglected i modern death metal bend Monox.

Meant To Be je aktivan od 2014. godine, kada su i izdali svoj prvi EP "Veni Vidi Vici", uz istoimeni popratni singl i spot. Obilježja su im agresivni riffovi, mješavina clean i 'in the face' vokala, brze ritmike te dramatičnost klasičnih instrumenata.

Neglected je osnovan 2015. godine, a glazbeni im utjecaji sežu od bendova poput Disturbed, Pantera, Monuments, Animals as Leaders, Gojira, Architects pa sve do sastava kao Obscura, Cattle Decapitation, Archspire, Beyond Creation.

Monox je moderni death metal band inspiriran veličinama kao što su Gojira, Meshuggah, Cynic i Death, a tekstovi su snažan segment njihovog stvaralaštva.

Arya, mladi bend iz Umaga nastao je 2015. godine; iza sebe imaju više od 20 koncerata, a predstavili su se publici svojim prvim singlom "From Inside" s demo albuma. (Z. A.)


Podijeli: Facebook Twiter