Dva-tri tjedna bit će mi dovoljna da dođem na željeni nivo

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nogometaši Istre 1961 potisnuli su iz glava nedjeljni domaći ogled s Osijekom i nesretno izgubljena dva boda te se okrenuli onom što slijedi, gostovanju kod aktualnog državnog prvaka Rijeke. Premda je u nekim ranijim planovima jučer zacrtao dva treninga, trener Darko Raić Sudar odlučio se na promjenu pa je tako svojim pulenima ujutro servirao duplu radnu dozu, dok im je popodne dao slobodno kako bi svi zajedno mogli na miru pogledati ogled između Red Bull Salzburga i Rijeke te iz prve ruke naslutiti što bi ih to u subotu moglo dočekati na Rujevici.

Da su sva pulska razmišljanja u ovom trenutku vezana uz Rijeku može potvrditi i činjenica da je, igrom slučaja, posljednja akvizicija pulskog prvoligaša, 22-godišnji Ed Kevin Kokorović, koji je u utorak potpisao dvogodišnji ugovor sa "zeleno-žutima", upravo u tom gradu, premda u njemu nije i rođen, napravio prve nogometne korake. Naime, kao i njegov novi trener Darko Raić Sudar, Kokorović je rođen van granica Hrvatske, u Njemačkoj.

- Rođen sam u Ludwigsburgu, ali već sam sa četiri godine doselio u Rijeku tako da nemam previše dodirnih točaka s Njemačkom. Moji roditelji su porijeklom iz Bosne i Hercegovine, iz Vareša, odakle su otišli za vrijeme rata put Njemačke gdje sam se ja rodio, ali onda su se vratili u Rijeku gdje mi je živio djed i tamo ostali sve do današnjeg dana - pojasnio nam je 22-godišnji Ed Kevin Kokorović. (I. CEROVAC)

OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter