Dva stanja, dvije modne kombinacije

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Dizajnerica Ingrid Rojc iz Buja nedavno je pokrenula kolekciju naziva TWO.

Kolekcija nosi naziv Two, jer kako objašnjava autorica "Dva, kao druga po redu kolekcija iz proljetno-ljetne sezone, dva, kao stanja koja su je pratila tokom izrade ove kolekcije, dva, kao dva modela kojima je željela izraziti upravo ta dva stanja, dva, kao dvije modne kombinacije.

- Dva, kao neizbježan kontrast mog dizajna kojim sam željela uklopiti nježnost odjevnih kombinacija s fascinantnim, pomalo tmurnim unutarnjim prostorima veličanstvene Stanzie Grande.

Kolekcijom vladaju nježni tonovi u kombinaciji s mojim omiljenim bojama (tirkiznom i smaragdnom). Krojevi su ženstveni, djelomice prate liniju tijela, a djelomice naglašavaju liniju žene s prozirnim tkaninama. Prevladavaju: čipka, svileni muslin i saten, obogaćeni čipkanim cvjetovima i pamučnim bordurama, ističe autorica koja je upravo nedavno naišla na roman Damira Zlatara Freya "Stanzia Grande", koji, prema njezinom doživljaju, "spaja anđeosko i demonsko, koja poput jina i janga pokazuje kako jedno bez drugoga nije moguće".

Dio te modne priče su Zoran Ancel (fotografije), Iva Berišić (make-up), Irena Bijelić (hairstyle) modeli su Ivana Vukoje i Marieta Fabijančić, a Paolo Batel je izvršni producent. (V. B.)


Podijeli: Facebook Twiter