Dva psica hitno traže udomitelje

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nakon što je obitelj Kasunic iz okolice Višnjana, o cijoj smo teškoj situaciji pisali u više navrata, uz pomoc humanitarne udruge Naš san, njihov osmijeh konacno uspjela pronaci adekvatan smještaj u Puli, preostalo je rješavanje još jednog problema, a to je pronalazak osoba koje bi bile voljne udomiti njihova dva psica.

Naime, samohrana majka i njezino petero djece u novi stan nisu mogli povesti svoje ljubimce zbog cega bi oni mogli ostati nezbrinuti, javljaju iz udruge Ruka šapi.

Pekinezer je odmah pronašao novog vlasnika, dok se mužjak srednjeg i ženka manjeg rasta, stari manje od godinu dana, još uvijek nalaze u dvorištu prijašnjeg doma. Medutim, ondje mogu ostati samo do Nove godine, odnosno još svega nekoliko dana.

Osobe zainteresirane za udomljavanje ovih dobrocudnih i izuzetno umiljatih psica mogu se javiti volonterki udruge Naš san, njihov osmijeh na broj mobitela 095/54-45-994.

Iz Ruke šapi porucuju da se zbog hitnoce njihovoj volonterki na broj mobitela 092/253-59-99 obratiti mogu oni koji su voljni pružiti bar privremeni smještaj, s tim da ce u tom slucaju udruga snositi troškove hrane i veterinara te ce se pobrinuti o njihovom daljnjem udomljavanju.


Podijeli: Facebook Twiter