Dva muškarca ozlijeđena u pucnjavi u Poreču

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Dvojica muškaraca s područja Poreča, jedan srednje, a drugi mlađe dobi, ozlijeđena su u subotu rano ujutro kod ugostiteljskog objekta Dva ferala na Obali maršala Tita u Poreču, a prema prvim informacijama nisu životno ugroženi. Policija je izvijestila da je oko 4 sata zaprimila dojavu da je došlo do pucnjave na porečkoj rivi te da su ozljeđene dvije osobe, no nije nam potvrdila, a niti demantirala informaciju da su muškarci ozlijeđeni vatrenim oružjem.

Više napadača?

Neslužbeno pak doznajemo da zasad sve ukazuje na to da muškarci na terasi lokala, koji je u to vrijeme bio zatvoren, nisu ozlijeđeni u međusobnom obračunu. Moguće je stoga zaključiti da su obojica bila na meti nepoznatog napadača ili možda i više njih. O mogućem motivu zasad se ne može niti nagađati, a policija u subotu nije željela niti potvrditi, a niti demantirati provodi li se istraživanje nad eventualnim osumnjičenicima ili se za njima još traga. S više informacija o pucnjavi policija će u javnost izaći u ponedjeljak.

Na poprištu pucnjave u subotu je ujutro obavljen očevid u kojem su sudjelovali i djelatnici Porotueksplozivnog odjela Policijske uprave istarske koji su s psom obučenim za otkrivanje eksploziva tragali za dokazima pucnjave - barutnim česticama i čahurama. (Mateo SARDELIN i Marica KOŠTA, snimio Mateo SARDELIN)

OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU OD NEDJELJE


Podijeli: Facebook Twiter