Dva mladica "pocistila" tri jahte u Rovinju

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Dvojica mladica, 19-godišnjak iz Zagreba i 22-godišnjak iz Rijeke, koje je policija zatekla kada su u nedjelju oko 22.20 sati plivajuci prilazili obali u uvali Lone i pritom gurali gumenjak nakrcan stvarima sumnjivog porijekla, osumnjiceni su za dvije provalne i jednu obicnu kradu.

Naime, policija je odmah posumnjala da se u camcu nalaze ukradene stvari pa je dvojac uhicen. Krim-obradom utvrdeno je da su mladici netom prije nego što su uhvaceni provalili u jahtu u vlasništvu 30-godišnjeg državljanina Slovenije iz koje su Rijecanin i Zagrepcanin ukrali raznu tehnicku robu, suncane naocale i novac, oštetivši Slovenca za nekoliko tisuca kuna.

Utvrdeno je da su dan ranije provalili u jahtu u vlasništvu 42-godišnjeg državljanina Italije, iz koje su takoder ukrali raznu tehnicku robu, novac i gumeni camac oštetivši 42-godišnjaka za nekoliko tisuca kuna. Prvu operaciju tandem je izveo proteklog petka kada je iz jahte u vlasništvu 46-godišnje talijanske državljanke odnio raznu tehnicku robu i novac. (M. Vu.)


Podijeli: Facebook Twiter